Vave Bónusz

Vave Promóciók És Bónuszkódok

Regisztráljon Azonnal

18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly

Vave Bónusz

Felülvizsgálat A Vave Bónusz Ajánlatokkal Kapcsolatban

Ebben a cikkben bemutatunk minden fontosat a Vave kaszinó és sportfogadási felület bónuszairól, hogy miután regisztráltál tudd milyen lehetőségek várnak rád. Ne maradj le, ugyanis nagyszerű bónuszok várnak rád, miközben számíthatsz arra is, hogy a szokásosoktól eltérően óriási nyereményeket is kaphatsz általuk.

Azon felül pedig, hogy megismerheted a bónuszokat, megtudhatsz minden velük kapcsolatban, hogy segítsünk eligazodni a rájuk vonatkozó feltételek között is. Végül pedig megismerheted az egyedi ajánlatokat, versenyeket és minden mást, ami különleges ajánlatokat hozhat számodra.

Az Üdvözlő Ajánlatok

Az egyik legfontosabb és egyben a legelső bónusz típus, amit megigényelhetsz a weboldalon a Vave üdvözlő bónusz, amelyből a kaszinó részlegen és a sportfogadási szekcióban is találsz egyet. Ha például a kaszinóban regisztrálsz egy 100%-os befizetési bónuszt kaphatsz, amely akár 1 BTC is lehet, miközben 100 ingyenes pörgetés is jár hozzá a Lady Wolf Moon Megaways (BGaming), amennyiben legalább 20 USDT-t töltöttél fel a számládra.

Tudnod kell viszont, hogy a bónusz összegét 40-szer meg kell forgatnod, mielőtt kiutalást kezdeményezhetnél a nyereményre vonatkozóan.

Mindeközben a sportfogadási részlegen szintén egy 100%-os, akár 1 BTC értékben elérhető bónuszt kaphatsz, 20 USDT befizetése esetén. A bónusz értékét 10x kell megforgatnod, illetve 14 napod van a feltételek teljesítésére.

Külön jó hír, hogy semmilyen kód megadása egyik bónusz esetén sem szükséges.

Csütörtöki Feltöltés

Ha pedig a kaszinó részleg érdekel, csütörtökönként mindenképpen érdemes beutalnod, ugyanis egy 50%-os, 150 USDT értékű befizetési bónuszt kaphatsz ezen a napon. Miközben, 100 ingyenes pörgetést is biztosít a kaszinó a Wild Cash (BGaming) játékgépre. Mind az ingyenes pörgetés, mind pedig a befizetési bónusz része 40-szeres megforgatási követelmény mellett érhető el, miközben kizárólag csütörtökön van lehetőséged igénybe venni.

Vave Bónuszkód Megadása Is Szükséges?

Amennyiben szeretnél a kaszinó vagy a sportfogadási részlegen bónuszokat igényelni, nem kell semmilyen bónusz kódot megadnod cserébe, éppen ezért egyszerűen és gyorsan igényelheted meg a különböző kedvezményeket.

Csak kattints a promóciók fülre és a feltételek elolvasása után azonnal meg is tudod igényelni bármelyik ajánlatot, amennyiben elérted a hozzá tartozó minimum befizetési limitet.

VIP Program a Vavén

A kaszinó mindeközben csakúgy biztosít VIP Programot, ahogy a sportfogadási szekció is, éppen ezért, ha visszatérő játékossá válsz, nagyszerű extrákban lehet részed. A Vave felületén így különösen megéri játszani, főleg, hogy semmit nem kell tenned ezekért az extrákért, csak játszani és aktív játékossá válni.

Cserébe pedig automatikusan lépkedsz majd a különböző szintek között.

A Kaszinóban Elérhető VIP

A kaszinóban egy 18 szintes VIP Program vár majd, amely minden esetben biztosít pénznyereményt is, illetve ingyenes pörgetéseket is az első időszakban. Például, az első szinten azonnal 10 ingyenes pörgetést és 5 USDT nyereményt kapsz majd, a 10 szinten ez már 200, az utolsó szinten pedig 100 000-ig is elnyúlik. A szinteken pedig egyszerűen úgy tudsz lépegetni, hogy minden 20 USDT befizetése után 1 pontot gyűjtve és a következő szintet elérve automatikusan figyeli neked az aktuális állásodat a kaszinó.

Ez pedig még nem minden, ugyanis VIP ügyfélszolgálatot is kapsz a csomag részeként, így gyorsabb kiszolgálásra számíthatsz visszatérő felhasználóként.

Ha Sportfogadó Vagy

Abban az esetben pedig, ha a sportfogadási részlegen töltöd el az idődet egy 7 szintes VIP-re számíthatsz, ahol a végső szinten 250 000 VP társaságában próbálhatod ki a szerencsédet. Azok a mérkőzések számítanak bele, ahol legalább 10 USDT mellett fizettél be, illetve amelyek legalább 1.3-as szorzó mellett futnak a fogadás pillanatában. A VP pedig úgy számolható ki, hogy minden 100 VP esetén 1 USDT értékű fogadást fogsz tudni rögzíteni majd.

Versenyek A Kaszinóban És A Bukmékernél

Ráadásul, mind a kaszinó, mind pedig a sportfogadási részlegen lehetőséged van arra, hogy versenyeken vegyél részt, éppen ezért, ha már régebbi játékos vagy, aki szeretné összemérni a tudását másokéval, ez egy kihagyhatatlan ajánlat számodra. A Vave promóciók fülre kattintva éred majd el a lehetőségeket, de tudnod kell, hogy a versenyek bármikor változhatnak, könnyebben, mint a bónuszok, amiket igényelhetsz.

Slot Race

A Slot Race keretein belül havonta egy 15 000 USDT-s nyereményalap mellett teheted próbára a szerencsédet, miközben 15 000 ingyenes pörgetés is eljut a játékosokhoz. Ez pedig mind valódi pénz és pörgetés, amiből nyereményekre tehetsz szert. A nyereményeket viszont legalább 3-szor meg kell forgatnod mielőtt kifizetést kezdeményezhetnél, illetve 14 napod van ennek teljesítésére.

Bettors Tournaments

Ha pedig sportfogadó vagy egy 2250 USDT-s alapból kaphatsz nyereményeket a bukméker jóvoltából. Ahhoz pedig, hogy részt vehess a versenyben nem kell semmilyen bónuszkód, egyszerűen csak jelentkezned kell az erre vonatkozó menüpont alatt.

A Bónuszok Általános Feltételei

Külön pozitív a kaszinóval kapcsolatban, hogy nem kell különösebben nehéz feltételekkel számolnod, amikor bónuszokat szeretnél igényelni. Átlagosan ráadásul 14 napod is van a feltételek teljesítésére, miközben a minimum befizetési limit is alacsony. Vave promóciós kód megadása egyáltalán nem szükséges, a fő viszont, hogy a legtöbb esetben 40-szeres megforgatási követelménnyel kell számolnod a bónuszokra vonatkozóan.

Éppen ezért, ennek teljesítését érdemes mihamarabb elkezdened, hogy biztosan a végére érj még a lejárati idő előtt.

Következtetésünk A Kaszinó Bónuszairól

Összességében tehát azt mondhatjuk, hogy a kaszinó és a bukméker részleg is nagyszerű bónuszokkal várja a játékosokat. A Vave kaszinó üdvözlő bónusz ráadásul ugyanolyan jó, mint a bukméker részlegen kapható, ahogy a későbbiekben sem fognak unatkozni a játékosok, ha kedvezményeket szeretnének igényelni.

Ne feledd viszont, a feltételeket, amiket minden esetben teljesítened szükséges még azelőtt, hogy lejárna a határidő. Így tudod ugyanis egyedül kiutalni a nyereményeket.

Mindeközben pedig ez nem minden, hiszen a weboldal nagyszerű versenyeket is biztosít, ahogy a VIP Program szempontjából is remekel, így a regisztrált játékosok ingyenes pörgetések, befizetési bónuszok és ingyenes fogadások százait kaphatják meg csak azért, mert ebben a kaszinó és bukméker felületen töltik el az idejüket.

Regisztráljon Azonnal

Gyakran Ismételt Kérdések